adertontjugosju

Sitter här i sängen med snyggaste Elin, ätit god mat som bestod av kyckling och potatisgratäng. Mysigt blir det ikväll, blir o se på någon film eller så sen vid tolv går vi ut och ser på fyrverkerier. 2011 är inget man hurrar för eller som man kommer sakna speciellt mycket förutom de nya underbara vänner man har fått som finns där i vått och torrt. 2012 nu kör viiii ! Wohooo.

Puss A'<3

sextonfyrtiotvå

Hejsan pojkar o flickor stora o små, gummor o gubbar. Sitter just nu på bussen påväg hem till finisarna Emma o Elin, där blir det o äta middag o fira nyår, sjukt gött :) det var ett bra tag sen man firade nyår här i stockholm när man nästan varje år nu vart uppe i Norrland o firat med farmor o farfar :) Men ni får ha det nice ! Puss på eeeeeer A'<3

tjugoettnollåtta

Det vart bowling igår ändå :) inatt satt jag uppe bara sen idag har jag sovit nästan hela dan haha så är väl nästan pigg igen. Iallafall så på förra bingolottot på uppesittarkvällen vann jag en ny lott så nu sitter jag framför tv:n igen. Hoppas man vinner en miljon nu eller nåt. Haha. Puss A'<3

sjuttontrettio

Hejsvejs, ligger nu i soffan och ser på Sällskapsresan :D haha. Äter också min goda kladdkaka o grädde ;D Får se om det blir nån bowling eller inte för mig idag. Vi hörs pusshaj A'<3

elvatrettiosju

Hallå :) sitter just nu på bussen påväg till heron, media markt, ska köpa en lite försenad julklapp till pappa. Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Puss A'<3

tjugoettfyrtioett

Hallå hallå, la mig vid halv tre inatt, precis när jag stängt ner datorn vart det strömavbrott i hela tullinge haha. Vaknar vid halv ett och vi var fortfarande utan ström. Vid fyra skulle jag till stan så när jag står o väntar på bussen kom strömmen tillbaka :) I stan köpte jag en tröja för 150:- och ett par klackar för 299:- på H&M :D nu sitter jag i soffan o äter chips o kollar på Den där Mary på 4:an :)

femtonfemtiosju

Hallå där :) Sitter just nu hos styv- farmor & farfar. Har precis ätit massa julmat från igår riktigt gött. Får se vad man hittar på idag :) Igår fick man en massa julklappar bland annat 2500 kr kontanter, en sminkkurs inkl. noppning & färgning av ögonbryn och en klippning o färgning för 2650 kr. Sjukt nice, sen sparar jag pengarna till en systemkamera :D

nollnollfemtiotvå

Då är det jul :) får så mysig julkänsla här ute på landet. Gosh. Ska knappa lite sms nu ikväll innan jag sover sen vaknar man upp i mysstämning igen. Love it ! 
Förra året, fel o säga att man saknat det? Isf bryr jag mig inte :)

Puss A'

sjuttonfyrtioett

Nu är det dags för bingolotto då ! Brukar spela det endast de få gånger jag är uppe hos farmor o farfar. Men nu blir det ikväll på uppesittarkvällen man ska spela med mormor o morfar. Inte särskilt kul men mys på nåt sätt :) 2 lotter o ba gogogo ! Eller nåt. Köpte ny telefon idag :) fick 2500 av pappa i julklapp o åkte till netonnet o köpte snyggingen Nokia x7-00. Me like. Lite julgodis nu på kvällskvisten oxå. Sitter på landet och imorn åker vi till mamma och firar jul :) funfun massa julklappar (a) Ha det så bra o bjuder på en schnyggingbild från igår !
Puss A'

nollfemnollåtta

Uppdatering !
Vi sitter fortfarande och spelar Emma och jag, en i  taget medan den andra sitter vid datorn :) faktiskt kommit mer än halvvägs in i spelet ;)
Inte känt av tröttheten än men den kommer väl slå till när man väl ska sova vilket inte lär bli på ett tag :)
Energidrickor o pepsi så det heter duga, även chipsen finns det lite kvar av, dock är dipen helt slut.
Morsan kom precis in o vart typ sur för att vi är uppe nu, orkar inte bry mig faktiskt, vi har inte direkt fört nåt ljud och ingen utav oss är särskilt trötta så förstår inte vad för roll det spelar. Vi har det gött iaf.
Puss A'

tjugotvånollnoll

Nu kör vi säger jag bara ! ;D
Lan på G nu, playstation två med Emma nu jävlar, laddat upp med dricka och tilltugg för ork och energi ;)
"Jag hatar alla småbomber man inte kan skjutaaaaa" - Emma
Puss A'

elvafyrtio

Watch out!!!!!!watch, watch.... det e nått med klockan tror jag... Det betyder se upp tror jag.. jaha... Lars-olof, ser du nått däruppe eller? Ne asså jag tror fortfarande att det e nått med klockan... :O
Hej svejs ha en bra dag!!!
Pussssss och kram från Alva...
a message will be sent 4 u!!!!!!! moahahhaa


tjugotvåfemtiofem

Helgerna räcker inte till längre, thank god att det är jullov på onsdag, ska bli så GRYMT skönt :) Tiden springer verkligen iväg, kommer ihåg när vi började gymnasiet, kände ingen, en vecka gick så fort, en vecka vart till månader och nu har det redan gått en termin ! :) Iallafall, just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, just nu på One Direction, för lugn musik är farligt nu, då somnar jag direkt :) Men nu ska jag sova, vafan, skola imorn ju !
Godnatt !
Puss A'

Tjugotvånolltre

Hejhejhola! (snubben på tåget ;))
Igår spelades sex serier på träningen i bowling, var assegt och kom inte i säng förrän vi 01:00. I morse gick jag upp vid halv sex sen när jag sitter på tåget står vi stilla i nästan en halvtimme, så jag kommer naturligtvis försent till kemiprovet och eftersom detta var vår enda lektion fick vi sluta rätt tidigt :) Efter det åkte jag hem till Schütz, såg lite på tv sen åkte jag och träffade en kompis i tullinge en kort stund sen hem till pappa där jag fortfarande sitter och degar :) Pappa kommer väl hem snart han skulle va med på någon bowling-grej idag. Och TJOHOOOO säger jag :D börjar inte förrän 11:15 imorn för vår engelskalärare skall resa iväg :D Och i onsdags har vi vanligtvis engelska på morgonen men hade fått info om att vi endast hade nationella i matte och att resten var inställt, men i mejlet skrev vår gulliga lärare: "Ni hade fått informationen att ni inte hade lektion innan matteprovet men den infon var egentligen felaktig. Därför var jag på plats för att träffa er en sista gång innan jul, köra lite jul-frågesport med priser och käka lite julgodis......Men så kom ni inte;-(" Så sött :')

Iallafall, nu får ni ha det så gött tycker jag. Det ska jag åtminstone ha ! Försöka sova massor inatt hihi :D

Höhö ♥
Puss A'♥


tjugotvåfyrtiosju

Känns som att alla omkring mig är böcker på ett språk jag inte förstår.
Allt var så mycket lättare när man var yngre, inga lika omfattande belsut och alla dessa tjafs och bråk, vad fan vill de. Utan sånt rullar ju allt på. Med det säger jag Godnatt.
Puss A'♥

Sextontjugofem

Tolvfyrtiosex: Hallå där ! Har precis ätit frukost hos Yasmina, vart en lite sen filmkväll igår så jag sov här. Alltså. Den första filmen vi såg var helt störd, grät verkligen floder, har aldrig gjort det till en film tidigare, sinnessjukt :) Så nu är man i sina gamla hemtrakter igen, inte för att man saknar det direkt men gamla minnen finns ju alltid kvar. Saknar ju alla gamla kompisar som bor här i en hög när man själv bor i Tullinge. Menmen iallafall så hade Yasmina en gammal kebabtallrik i sin kyl vilket gjorde mig megasugen på det nu, och kebaben i Hallunda är bäst det vet ju alla. Så drar ner och äter där snart, sen i Tullinge köper jag nåt till pappa som tydligen var hungrig. Iallafall, igår när vi var inne på den andra filmen höll jag först på att somna en gång, vaknade till och kollade lite på filmen sen somnade jag tydligen en gång till för när jag vaknar upp har Yasmina fixat en "säng" åt mig på golvet som bestod av filtar och kuddar samt ett lakan ovanpå. Sen en kudde och ett täcke såklart, hon ber mig provligga och säga om den är bra eller för hård, men jag var för trött så det hade inte gjort någon skillnad, tog inte lång tid innan jag somnade när jag sen vaknade upp vid halv ett. Och nu sitter vi här. Yasminas mor högg precis in i kebaben från kylen och Yasmina högg in i en mandarin.

Ja, yasminas dator funkade inte haha så gick inte att skriva nåt inlägg :) anyway, nu sitter jag på bussen påväg hem. Shit vilken god kebab. Det var längesen man var där och åt. Tror jag skriver lite mer när jag kommer hem, har jättelite batterier på luren så :)

Puss A'<3


sjuttontjugoåtta

Hejsansvejsan ! Detta blir det grymmaste inlägget ever för har så mycket att säga. Inte använt klackar på sk*tlänge men det vart det idag, trots slask och regn. Nobel-dagen idag så vart nobel-glass i skolan, mumsis, lite mingel i vår korridor med cider och chips var gött det med, avslutade skoladagen med en redovisning om matematikens historia, fuuuuun. Farsan har dragit iväg på kryssning, båten går vid sex så nu är jag helt lonely, maten värms i micron just nu, sjukt hungrig nu, men men.

Här får ni ! Grymmaste bloggarna jag lovar dig (: Pussgurkor allihop.

Först ut Alvish Fallingeer ( nu ser ju bloggen ut som om nån amatör bloggar (och hon påstår att hon är grym med koder och shit ;)) vet inte vad hon grejsar med men hon får väl en länk till sin sida ändå så får ni avvakta lite tills allt är klart, hon är lite seg. Hehe :D ) ♥
http://alvafalinger.blogg.se/


Sen kommer denna coola filuren och tar dig till paradiset, ingen mindre än paradisisak ! Wohooo ♥
http://paradisisak.blogg.se/


Puss A'♥


nollsextrettiotvå

Godmorgon ! Idag är det nobel-dag på vår skola, och vi "naturvetare" har delats in i grupper om fyra-fem personer där varje grupp ska hålla ett tal om matematikens historia i 20 min, herre gud säger jag bara. Idag åker far på kryssning till Åland så jag blir ensam hemma, asnice ! :) Imorn ska jag sen till mamma för att fira lilla Ella som fyller två den 12:e :D tiden går så snabbt :) Men iallafall, nobel-dagen innebär nobel-glass och dress up-day så det blir nog en helt okej fredag utan lektioner :)

Puss A'


Nollåttafemtiosex

Skön början på dagen, tar det lugnt och så. Kommer till Älvsjö och det är strömavbrott så tåget kommer ju aldrig, så nu kommer jag försent. Orkar inte..

Det är kallt o jag fryser typ ihjäl här ute. Värmer fingrarna på min mugg med varm choklad. :) hittade min försvunna plånbok under min säng så nu kan jag börja med julklappshandlandet.

Nej nu tycker jag tåget kan komma faktiskt :)
Puss A'<3


18:01

Hejsan :) nu sitter jag i soffan och äter melon, mumsis. Ska byta tröja strax så ska vi bege oss till bowlingen, månadskägla idag men lär ju inte va så grym för den sakens skull. Får försöka slipa en massa på mitt spelande litegrann, ett snitt på knappt 130 är inte nåt att skryta över direkt :)

Bedömningssamtal på svenskan idag, gick bra, hon sa att hon tycker att jag ligger någonstans på C-(Vg-)nivå men att flera av mina arbeten 'glimmar' upp mot B(Vg+) och att om jag blir lite noggrannare med lite småsaker och sånt kan jag (inte denna termin men framöver) nå ännu högre :D pusshej !
Puss A'<3


07:51

Godmorgon ! Vaknade riktigt tidigt idag igen men nu kunde jag åtminstone somna om några timmar :) Nu sitter jag och lyssnar på musik som vanligt och just nu lyssnar jag på Champange Showers med Lmfao, kopplat in basen och så, härligt härligt ! Precis duschat och fönat håret, det var riktigt skönt så nu kanske man är lite piggare med hehe. Idag slutar jag vid halv tre men jordens segaste dag och knappt raster alls. Nu ska jag springa till tåget pusshej ! ♥♥♥♥♥♥♥

21:45

Tjenare :) ligger i soffan, min dator är hos min mor och farsan sitter fortfarande vid den här hemma så nu blir det via luren ! Skolan idag var riktigt seg, höll på att somna flera gånger speciellt under håltimmen. Alla verkade vara helt borta i klassen idag, flummiga o skrattade åt i stort sett allt :) mitt rum här ser inte ut att ha något golv så ska kolla upp det strax, få bort alla glas o kläder haha. Nej man kanske ska försöka sova efter det ! Med det säger jag godnatt :) Hittade mina hängslen med, grymt !
Puss A' <3


07:25

Fan, alltså klockan är tjugofem över sju o jag har vart vaken sen 4. Kill me. Nej men, skola snart, slutar ju vid halv fem oxå, skitkul ! :) Orkar inte äta frukost så blir väl en macka eller nåt i skolan sen. Just nu sitter jag o lyssnar på The moment I met you med Vincent, för trött för att orka bry mig faktiskt. Äh, så här kul har jag iaf :)


Puss A'♥