<3

Matematik.. Så sjukt tråkigt men ska inte gnälla när värsta lektionen är sen. Kemi -.- men sen är det helg, skönt som fan. Hoppas bara det blir ett något bättre väder! Regn blir bara = depp. Hej hopp lingonsnopp.

Precis skaffat Instagram också! Följ mig :) angelicaalicee ! ;D puss


<3

Hello :) bloggar från sängen nu, om ni antecknar haha. Skoldagen igår var iaf jävligt skön, slapp svenskan och kemin eftersom det var volleybollturnering i vår skola :) innan matcherna började drog jag alva hanna o amanda ut på en upptäcktsfärd ner till vattnet, mysispysis! Klassens lag vann tyvärr inte annat än för bäst utklädnad (halva ansiktet svart och halva vitt) men det är ju iaf nåt!:) Sen igår gick det helt ok på bowlingen oxå, 583 på fyra serier :)

Och så fyllde ju snyggot yasmina år igår också! Weehoo 17 åår!! <3

Idag har jag vart sjuukt seg så funtar på att sova nu :) Imorn får man väl se vad som händer sen är det heeeeeelg :D

Puss! <3


tjugotrefemtiosex

Söndag - Blev väckt runt halv tio imorse av min mor, min styvfar var snäll och hjälpte mig att färga den fula utväxten i håret, så nu är det finfint igen :) Äntligen.
"RING" står det i ett meddelande från Nadia, så jag ringer, då frågar hon om jag vill hitta på något, klart jag vill det.
Denne vecka känns det som att jag varit i Hallunda i princip varje dag ! Kan det stämma? Orkar inte tänka så mycket just nu haha. Men mycket har jag varit där iaf :). 
Nadia och jag bestämde oss för att ta cyklarna från hennes källare och cykla ner till privatbadet, underbart fint väder trots små rester av snön här och där. Men soligt och varmt var det !
När vi kom fram ställde vi ner cyklarna i sanden och satte oss ner.
(Jag vart kissnödig, går till skogen och påvägen dit ser jag ett stort nedfällt träd)
Vi tog med oss kameran och knäppte massa bilder vid det trädet iallafall. Jättefina ! Dock så är det på Nadias kamera (Glömde min här hemma) så lägger upp några utav de så fort hon vaknat till liv och skickat de till mig :).
Nu sitter jag faktiskt i min stora sköna säng med massoooor av kuddar ! Sjukt skönt, sitter väl och "njuter" av sista dagen på lovet. Som är slut... Suck, gått så snabbt, men känner ändå att jag hunnit med massor som man längtat efter och saknat, mysigt värre !
Men imorgon börjar allvaret och skolan, ta tag i plugget var det va? Yesbox !
Måste in på Fronter o se så jag inte har någon sovmorgon eller något. Vilket jag nog inte har men man kan ju alltid hoppas ;) eller hur?
I helgen som kommer blir det ju dop och så hoppas man på nåt mer härligt :) Ja, klart det blir :)
Nu ska jag se om jag hittar någon bild kanskeeee, sjukt tråkigt med ett inlägg utan bild ! Tycker jag :D
Och med det säger jag godnatt till er allihopa, ska smsa lite med en fin människa innan kanske, ja så blir det.
Puss !!

nolltretjugotvå

Har skrivit sjukt lite på bloggen nu, jag vet, men när jag bara sitter hemma o inte hittar på nånting är det ju inte roligt att läsa om ;o Inte för att jag gjort något speciellt nu men tyckte det var dags :)
Nu är det påsklooooov, så jävla skönt :D Hela förra helgen har ja ätit massor av godis o påskmat, lär väl gå upp 20 kilo efter påsklovet haha. Nej skojar bara, men känns typ så ^^
Onsdags - bowlade, as usual :)
Torsdag - Wohoooo bio with the girls ! Hungergames, alla hoppar på en för att man inte sett filmen än så vi drar o kollar på den ! Kommer till heron city en timme innan filmen börjar för att ta ut de reserverade biljetterna, sedan går vi ut och till andra sidan vägen och tivolit.  Alva o jag köper varsinn biljett ( 1 åktur ) á la TRETTIOFEM kronor ! Apdyrt..
Men iaf.
Vi sätter oss på "extreme"-kopian typ, och när vi ska lämna fram biljetterna viftade han bort det så vi åkte gratis, så då gick vi till nästa attraktion. Det hela slutade iaf att jag och alva åkt två attraktioner för 35 kronor var och hanna o amanda åkte med alva o mig gratis i virvelvinden, lite charmig så får man det gratis liksom ;)
Kommer hem.
Sover.
Fredag - vaknar 13.00 av väckarklockan haha, ska städa rummet, duscha, äta sen vid sex dra och äta middag hos V :) Men vart lite strul så åkte dit redan vid halv tre, hjälpte till o fixa potatisgratängen o så åt vi o mums vad det smakade :) haha. Jaja, sov iaf hos V huur mysigt som helst. :) Ställer väckning på 10.15. <3

Lördag - vaknar 11.33 av ett sms från kusinen, skulle vakna 10.15 för att va i stan vid tolv, men nu vaknade jag halv tolv så jaa. Vi ändrade så vi skulle träffas i skäris istället o fika, jag o mina 3 bästa kusiner. Var trevligt men hann inte va där så länge, åkte till maxi o köpte hårfärg så jag får bort fula utväxten från håret haha :)
Nu är det tidig söndag morgon o ska faktiskt sova nu ! Tro det eller ej ;)
Godnatt ! :*