Fjortonfemtiosju

Tjenis penis! Mandizzzzzz och Zhelle här! Roses are red, violets are blue, i have five fingers and the middle one's for you ;) smilisen är forever alone :'(
Sha sha, sitter in tha Hood and just chillin'. History next och sen är dagen eeesloot (iranie uttal)... Detta var allt från oss. Adioooooos!

tjugotvåfyrtiofem

Idag är det... måndag. Segaste dagen på hela veckan, näst sista lektionen idag somnade jag snabbt till på. Sen sista pluggade jag rätt bra med matten :) Sen var jag ju på sminkkursen ho I am där det var inklusive noppning o färgning av ögonbryn. Vart faktiskt nöjd with the result och köpte en mineral-foundation & rouge som tillsammans gick på 500 :- :) Ögonbrynen tonade jag bara lite mörkare så det blir nog bra sen med det röda håret oxåå :)
Men nu tänkte jag faktiskt lägga mig, slutar inte förrän halv fem imorn, sjukt segt.
-Mirror on the wall, here we are again. Through my rise and fall, you've been my only friend.-
Puss A ' 

tjugofemtio

Hej igen, ikväll har det inte hänt så mycket, spelat bingolotto men inte fan vinner man nåt där inte. Skitgrej haha. Sen hyrde jag även en film som vi sett på, den var okej lite förutsägbar menmen :) Gick o kolla på. Tänk att jag faktiskt hyyyrde en film lagligt för 50 kronor haha. Inte glott på nätet eller laddat ner någon ;) Nu sitter jag och lyssnar på musik och äter aprikoskräm med mjölk, mums ! Och så skola imorgon, usch. Kort dag iaf slutar vid ett men sen ska jag ju som sagt till stan vid fem så åker nog inte hem innan :)
Puss A' 

Länkbyte

Kör några länkbyten med några tjejor här nu då. Checka in ! :)
Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar.

Länkbyte sextontrettiotvå

Vaknade vid tolv tror jag, åt lunch då sen spelade jag och pappa lite rally på playstation haha, könner mig lite nördiiig :( men han sitter nu fortfarande och spelar ;o sinnessjukt. Jag tänkte gå ner till filmkedjan och hyra nån film att glo på.. Får se vad det bliiiir :D Helgerna går för snabbt. Måndag imorn :(( Men sminkkursen är ju i stan hos I am imorgon vid fem så det blir asbra :D Puss på er !
Hör av mig lite senare.
Gör lite länkbyten ibland också, med lite variation. Folk som vill ha lite fler läsare eller så med :) Men denna blogg kan ni titta in på, bara o klicka på bilden. Puss.

nollettrettionio

Nu är det sängdags för mig :) börjar bli trött nu faktiskt, pappa har legat här o snarkat ett tag så om jag skyndar mig nu så springer jag o snor hans dubbelsäng o sover där :D thihi. Puss & Godnatt.


nittontolv

Hallåhej !
Sitter i soffan och spelar lite tv-spel med pappa, rally. Måste vinnaaaa ! Haha. Så uttråkad. Hardcore i öronen sen får man hoppas på det bästa. Menmen. Denna vecka skulle jag ha gjort mycket på men ingenting har hänt ! I onsdags skulle jag färga håret rött men såklart man hamnar hos nån skitfrisör utan koll som inte kunde ha sagt i telefonen för två veckor sen att om man ska färga håret att man ska beställa innan. Så nu fick jaaag sitta o välja vilken röda färg jag ville ha, nu har jag valt en färg så ska dit om en och en halv vecka igen. Är typ livrädd över att det inte blir bra nu :( Men fan, inga dumma tankar. Klart det blir bra ! :) Sen dagen efter skulle jag på sminkkurs men då ringer de såklart på morgonen och säger att hon är sjuk så jag får komma dit på måndag istället haha, åt helvete alltihop. Aja. Igår efter maten runt 8 var det helt sjukt hur trött jag var, satt på soffan och  visste inte vart jag skulle ta vägen, försökte hålla  ögonen öppna men tillslut gick det inte och jag somnade :P inatt vid halv två vaknade jag, gick på toa sen drack lite sen gick jag o la mig i soffan igen för att jag sovit så skönt, vid halv sju stöter pappa till mig på foten och ställer ner en tallrik med äggröra o bacon på haha, han ha alltså stått och gjort frukost precis vid mina fötter med tänd lampa o så utan att jag märkt något ^^ Sen åkte vi iväg till bowlingen o pappa hade match medan jag satt o pluggade lite matte i bowlinghallen :) Sen åkte vi hem, snart blir det pasta o köttfärssås :) Riktigt gött ! Och så är biljetterna klara upp till Norrland, blir riktigt mys ! Men nu är det min tur o köra så talk to u later <3
Puss A' <3

Länkbyte tjugotvånollsju

Shit inte skrivit på typ 2-3 dar. Känns stressigt fast det inte är mycket att stressa över. Men nu är det inte långt kvar, imorn blir man rödhårig ;o så nervöst men för presenkortet på 2650 :- hos frissan lär man ju få grymt resultat. Så vi hoppas på det :D För några dar sedan hade min farmor kommenterat här på bloggen och frågat mig om jag vill komma upp på sportlovet haha :) 
Tyckte jag var lite sött :) Men nu är det bestämt att jag åker själv kommunalt upp till och hem från farmor o farfar i Ångermanland :)
Tänkte även länka till en blogg ni borde titta in på :) Klicka på bilden för att komma dit. Puss <3

sextonfemtiosju

Nu blir det dusch <3


nolltretjugosju

Sitter o lyssnar på musik, sjukt gött :) Ska väl gå o lägg mig tror jaaag. Så jag orkar med imorn. Har tillbringat kvällen hos far och vi har spelat massor av tv-spel haha. Rally. Sketakul. Nu ligger han och sover. Inte riktigt lika kul. Menmen. Drar tillbax till mamma imorn. Då ska jag plugga. Godnaaaatt.
Puss :D


Länkbyte

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL DENNA BRUTTAS BLOGG!

sextonnitton

Nu blir det mat, ska steka fiskpinnar o koka makaroner typ haha. Blir nog bra :) Fortfarande ont i HELA kroppen men fortfarande GRYMT skönt :D Men nu är jag faktiskt jättehungrig. Pussssiiissss.

Ja, det är One Direction, Nej, jag är ingen skrikande flicka efter de, Ja, jag gillar deras låttexter.

trettontrettioåtta

Vaknat för en och en halv timme sen och när jag ska resa mig upp krampar det i heeeeela ( ! ) kroppen. Träningsvärk, världens skönaste värk. Enligt mig. Igår hade vi idrott där vi körde en fys-hinderbana där man parade med en kompis och de ena sprang två varv runt banan och den andra tränade med kettleballs eller träningsbollar. Runt banan hoppade man över plintar, sick-sack mellan lianerna haha, under/över bommar, grodhopp längs en matta och över bänkar. Kettleballsen är väl det som känns mest nu, känns lite i ryggen, i benen, rumpa och axlar/armar. Riktigt skönt. Nu känner jag att jag måste ta tag i tränandet igen och när mamma kom hem idag säger hon att jag ska kolla på Flex i Tumba. Så jag ringde dit och kollade och det kostar 399:-/månaden inkl. obegränsad tillgång till solarium och deras hydrojet/vattenmassage. Sen ingår också egen träningscoach med obegränsat antal instruktioner. Tycker jag låter grymt så blir jag medlem ska jag åtminstone försöka dra mig dit minst tre gånger i veckan. Lite måste man ju tagga inför sommaren 2012 ;-) Magen och låren är sånt jag vill fasta till lite. Nu kör vi ! :D
Puuuuuss A ' 

nolltvåtjugosju

Tänker på massa skit som vanligt kommer inte kunna sova, försökt en gång men gick ju såklart inte. Fan. Orkar inte..
Känner att detta blir värsta deppinlägget men känns bara så jobbigt ibland, har blivit så känslig på sistone, det är inte jag. Nu kan jag börja gråta för minsta lilla bara sådär. Behöver nån bara, som finns där, för mig, som jag kan dra hem till när det är jobbigt o som jag kan prata med allt om.
Godnatt.

Länkbyte

Klicka på bilden för att komma till bloggen. Puss. <3


sjuttonfemtioett

Sitter hos pappa som ligger och snarkar i soffan haha. Ska dra o äta nåt för morsan o de har redan käkat så :) Blir väl McDonald´s eller nåt :) sugen på sushi men får se ! Seg dag i skolan men var väl rätt chill ändå. HEEEEELG !! Äntligen, men den kunde gärna ha vart lite längre. Kanske nämnt att jag fick C i matte på nationella och i betyg :) vart glaaaad. Ska försöka höja ännu mer kanske upp mot B eller till och med A denna termin, wish me good luck ! Har ju rätt lätt för det så skulle jag anstränga mig lite går det nog bra ! :) lyssnat på massor med musik idag, just love it, vad vore jag utan den?

Puss A ' ♥


tjugotvåfyrtiosju

Godnatt alla :*
Pussis

adertontrettiofem

Sitter o tänker på massa skit, orkar inte egentligen... Äh. På onsdag ska jag iaf till frissan vilket blir kul, rött hår ska ja köra på fortfarande, såvida frisören inte tycker att det skulle bli heelt fel. Hoppas jag inte :D
Är helt död nu, är trött hela tiden fast jag bara sover och sover, känns inte som att jag gör mer än o sova haha. Hoppas jag inte är sjuk eller nåt bara, kommer jag inte hinna vara.
Sitter och lyssnar på massa gammal musik ( gammal o gammal men sånt man lyssnade på för 4-5 år sedan :) ) riktigt gött faktiskt. Nu hade jag tänkt kolla på någon serie, fortfarande inga kanaler här hos mamma så får glo på datorn. Skriver innan jag lägger mig :)
Puss A ' 

tjugotrenollett

Sjuuuuuuukt dålig uppdatering jag veeet ! Sorry for thaat ! Slutade halv fem i skolan idag, lika gött som alltid på tisdagar. Håller typ på o somnar nu, känner mig typ sjuk med :( inge kul. Hängig hela tiden. Skriver mer imorn jag lovar. Nu efter denna sköna dusch blir det en frukt sen sovasovasängsäng.
Köpt för några veckor sen som jag heelt glömt bort haha ! 199 :- Cubus.
Köpte en Piece-tröja med för typ en hundring från GinaTricot tror jag !
Puss A'

trettontjugofem

Wazzuup. Sitter här hos Emma har precis lagat lite lunch som vi skall äta. Igår var typ skönaste dagen någonsin, Emma hade försökt ringa mig i ungefär fyra timmar för att vi skulle hitta på något, haha. Men vid nio vaknade jag efter en skön sömn på soffan, och åkte vid tio hem till henne. Vid tolv gick vi ut och satte oss i den varma jacuzzin, fyfaaan vad skönt säger jag bara. Så kallt i luften och blåst sen 40 grader i poolen, underbart ! Sen duschade vi och kröp ner i sängen och glodde på film, Emma somnade runt halv fyra-fyra och jag runt halv fem. Jag vaknade vid elva av att det är jättefint väder ute men hon vaknar inte förrän tolv så där satt jag bara och väntade. Menmen nu blir det käk ! Hör av mig snaaaort.
Puss A'<3

nollsjutrettio

Idag har vi nationella prov i Matematik, muntligt o kommer väl gå åt helvete :P Aja.. Gör så gott jag kan ! Ha det braao :)
Måste även lägga upp de här, första gången jag hörde de var  när min kusin spelade de för mig, ett bra tag lyssnade jag dag ut och dag in på dessa två låtar, de rörde mig verkligen, när jag lyssnade på de tänkte jag på allting som hänt o händer o kommer att hända. Har gråtit till de många gånger men de har även ofta fått mig att må bra när jag varit nere.
Puss A'

tjugotrefyrtiotre

Jobbigt jobbigt.. Två veckor tills jag ska till frissan o klippa mig o färga håret, har länge funderat på hur jag vill ha det osv. Vill göra någon förändring som syns liksom när jag ändå har ett presentkort på 2,5 tusen hos frissan. Har vart inne litegrann på rött men har vart svårt när det finns då mycket olika och jag vet ju inte vad jag passar i. Idag har jag frågat massa från min klass o de tycker att jag ska köra på det, asså jag tycker det är dösnyggt med rött hår, inte julröd liksom men typ rödbrunt eller någon lite mörkare röd. I love it. Några tycker inte jag borde göra det men tycker det är sjukt snyggt och tycker nästan det är tråkigt att bara färga till brunt eller nåt eller till ljusare blondt. Men vi får väl se ;D Nu är jag hemma från bowlingen, gick helt ok ikväll, 4 serier och ett snitt på 141,5/serie. Har precis ätit nudlar, så enkelt men så gott, mumsis. Godnatt !
Så satans snyyyyyggt !
Yummy
Puss A'

nollnolltio

Jahapp dax för läggdags kanske :)
Fick ett nattryck och började göra chokladbollar, jättemumsigt nu kommer jag sova gott ! Ni får ha det bäst nu ska jag nana kudde ! Skolan börjar 09.50 imorn så en liten sovmorgon då, går väl upp vanlig tid antagligen ändå.
Yummy !
Puss A'

tjugotretio

Fortfarande sjuk, like u care ;)
Godnatt !
Puss A'

tjugotvåfemtiosex

Godkväll på er. En mysig hemmakväll o såg på Just Go With It med Alejandro, styvappa :) Först skulle vi se på en annan men den hade jag redan sett. Känner mig som väärsta tjockisen nu efter att ha ätit en hel (!) chipspåse och druckit massa cola. Nu inatt får jag fanimej ta o friskna till lite tycker jag :) orka va förkyld liksom.
Just nu glor jag runt lite på facebook och pratar med några på skype och msn. Ha det så gött pojkar o flickor ! :)
Puss A'


sextonfyrtio

3 dar sen jag skrev på denna blogg, men har blivit förkyld såhär perfekt sista helgen på lovet, skitkul. Men imorn börjar skolan iaf :) lovet har verkligen gått för snabbt och nu kommer allvaret tillbax men blir ju askul o träffa kompisarna även om det bara var 2 & 1/2 vecka sen. Vi tyckte att vi skulle träffas på lovet men det har ju inte blivit av ! Men men :)
Åt precis soppa jag :) med kyckling potatis och majs, rätt gott. Vid sju går väl lilla Ella o lägger sig, då blir det film med styvpappa :) Bingolotton får jag väl se i repris eller nåt hah, säljer bingolotter eftersom jag spelar i ett lag på bowlingen, köper själv ibland så köpte nu till denna och nästa vecka :) Men drar ner till centrum där pappa bor o hämtar lotten och köper chips eller nåt gott till filmen på Konsum :)
Puss A'

nolltvåsjutton

Tjo & Tjim
Vart nåt fel på förra headern så får bli denna snabbgjorda grejen :) Duger ju i krig liksom.
Idag (igår) hade jag ställt klockan på 08:00 men har tydligen stängt av den i sömnen så vaknade vid nio när jag insåg att jag hade 18 minuter på mig tills tåget gick när det tar tio minuter att gå ner till tåget. Hoppar i kläderna och skorna och går ut när jag inser att det regnar, försent att göra något åt det då så nedför backen flög jag när jag tillslut kom fram till perrongen då tåget är en minut försenat. Men hann ju med det. Åkte till gammelmormor i Hallunda och åkte tillsammans med henne till Skärholmen där hon shoppade loss litegrann. Tillbax till Hallunda sov lite i hennes soffa till en film sen åkte jag med mor min och åt i Tumba och hade ett efterlängtat snack, får hoppas allt håller sig bra nu o att vi kommer överrens :)
Menmen, sen var det bowling och när vi har träning spelar vi oftast två eller tre pers per bana och alla lägger in en tia som satsning, en kul grej bara :) sen får de två som spelar tillsammans och får högst poäng vinner pengarna och idag vann jaaaaaaaaag :D haha 35 kronor rikare är ju grymt ;) nej men, det var kul :D
Puss A'<3


femtonemtiosex

Tjenare :) Håller just nu på att städa mitt rum, segat galet idag haha. Bara ätit frukost idag så blir väl o dra o käka eller nåt snart with Viktor :) Ha det gött.
Puss A'<3